Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

Бойовики назвали «вбивцю» «Мотороли»

Кілер начебто попередньо проходив спеціальну підготовку з підриву ліфтів

У «ЛНР» назвали вбивцю одного з ватажків бойовиків «ДНР» Арсена Павлова на прізвисько «Моторола». Про це повідомляє ТСН з посиланням на російські РИА Новости.


Зазначається, що ім'я вбивці начебто назвав один із затриманих у «республіці» військовослужбовців 8-го полку спецпризначення Сил спеціальних операцій ЗСУ.



«Моторола» зізнався у вбивстві 15 полонених українців.



У «ЛНР» наголошують, що підозрюють затриманих у причетності до вбивства начальника управління «міліції» «ЛНР» Олега Анащенко і інших терактів.


«Також можу підтвердити те, що коли я перебував у Хмельницьку в 8-му полку спецназу України в частині, то також чув, коли майор Балов, начальник розвідки, хвалився, нібито вбивство Мотороли - це його рук справа», - нібито говорить один із затриманих Іван Дєєв.


За його словами, Балов говорив, що попередньо проходив спеціальну підготовку з підриву ліфтів.


Нагадаємо, «Моторолу» вбили ввечері 16 жовтня. За попередньою інформацією, його підірвали в ліфті будинку, в якому він проживав. В угрупованні «ДНР» у вбивстві Павлова звинуватили «українську диверсійно-розвідувальну групу».


«Моторола» був одним із найжорстокіших бойовиків «ДНР». Зокрема, він розстріляв полоненого українського військового Ігоря Брановицкого. Сам «Моторола» зізнався у вбивстві 15 полонених військовослужбовців Збройних сил України.

Telegram Channel