Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

19 волинських священиків садили ліс

За згодою та безпосередньою участю благочинного Колківського благочиння Української Православної Церкви отця Петра у кв. 4 Колківського лісництва відбулася посадка лісових культур у рамках акції «Майбутнє лісу в твоїх руках»


Спільно з працівниками лісової охорони підприємства працювали 19 настоятелів церков округи. Про це повідомила прес-служба Волинського ОУЛМГ.



За декілька годин праці без зупинки на перепочинок, з гарним настроєм уже приблизно 14 тис. сіянців сосни було посаджено на площі 1,8 га.



Розпочали з молитви. Колківський ліс чув і бачив немало. Але від такого співу здригнувся і він.


Тоді  директор ДП «Колківське лісове господарство» Олександр Чернишен провів інструктаж. За декілька годин праці без зупинки на перепочинок, з  гарним настроєм  уже приблизно 14 тис. сіянців сосни  було посаджено на площі 1,8 га.


Символічно, що акція відбулась в час, коли православні християни вступили в свою  духовну весну в очікування найбільшого свята – Світлого Христового Воскресіння.
За погодженням протоієрея  Петра Бугайчука, кошти від посадки культур підуть на підтримку  православного дитячого табору «Джерело», який функціонує в Колківському благочинні.


Завершилася робота подячною молитвою Всевишньому і «Многая літа» ДП «Колківське ЛГ».



Telegram Channel