Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Священик Київського патріархату вперше провів службу у Києво-Печерській лаврі

Відомо, що в Лаврі проводить служби тільки УПЦ Московського патріархату, яку часто викривали в прихильності країні-агресору

11 березня 2017 вперше провів молитву за Україну служитель Української православної церкви Київського 



Служба тривала трохи більше 15 хвилин, але в ході її проведення отцю Димитрію намагалися перешкодити двоє служителів УПЦ Московського патріархату, які вважають цей храм своїм.



Патріархату отець Димитрій в Успенському соборі Києво-Печерської лаври, передають Патріоти України.


Учора на Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник приїхали подивитися близько 200 волонтерів. Під час відвідування Успенського собору вони попросили січового священика отця Димитрія помолитися за Україну, українців і воїнів, які захищають її. Все, включаючи служителя, сильно хвилювалися, оскільки цей момент можна назвати історичним.


Служба тривала трохи більше 15 хвилин, але в ході її проведення отцю Димитрію намагалися перешкодити двоє служителів УПЦ Московського патріархату, які вважають цей храм своїм. Хоча цей Заповідник належить народу України. Активісти у ввічливій формі попросили не заважати проведенню служби, після чого один з «власників» намагався забрати камеру у журналіста, який знімав те, що відбувається.

Telegram Channel