Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Ердоган заявив, що Захід озброює всіх терористів на Близькому Сході

Ердоган заявив, що у Анкари є документальні свідоцтва поставок зброї

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявив, що Захід озброює всіх терористів на Близькому Сході. Про це він сказав у ході виступу в Стамбулі, повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Анадолу".



Захід озброює всіх терористів на Близькому Сході. Незважаючи на те, що Захід все ще заперечує цей факт, у Анкари є документальні свідоцтва поставок зброї.



"Вороги Анкари слабшають у міру посилення Туреччини. Захід озброює всіх терористів на Близькому Сході. Незважаючи на те, що Захід все ще заперечує цей факт, у Анкари є документальні свідоцтва поставок зброї. Є і фотографії, на яких терористи одягнені в уніформу, вироблену в цих країнах. Кого ви обманюєте? Нам добре відома ваша суть", - заявив він.


Крім того, коментуючи рішення влади Нідерландів по відношенню до турецьких міністрів, Ердоган заявив, що влада Нідерландів приносить в жертву виборів відносини з Туреччиною і "вони відповідатимуть за це".


"Дійшло до того, що генконсула не випускали з будівлі дипмісії Туреччини. Все це говорить про те, що нацизм на Заході відроджується. Чим влади Нідерландів може пояснити свої кроки? Туреччина відповість на це. Влада Нідерландів нарешті навчиться нормам дипломатії", - заявив він, зазначивши, що події останніх днів - наочна демонстрація ісламофобії і в останні кілька днів "Захід показав своє справжнє обличчя".


"Раніше я вважав, що нацизм переможений, але це було моєю помилкою. Нацизм відродився на Заході. Мої слова викликали негативну реакцію в Європі. Якщо це не так, то як же можна назвати заборону відвідувати турецьку дипмісію міністру Туреччини у справах сім'ї та соціальної політики Фатме Бетуль Саян Кайя?", - додав він.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ердоган назвав відмову Нідерландів у в'їзді главі Міністерства закордонних справ Туреччини Мевлюту Чавушоглу "залишками нацизму і фашизму".

Telegram Channel