Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

На Волині двоє поліцейських відсторонені від службових обов’язків

За фактом незаконних дій співробітників Ківерцівського відділу поліції розпочали службове розслідування


На вимогу поліцейських управління патрульної поліції зупинитися правоохоронець не відреагував, натомість, почав утікати.



За нічним інцидентом за участю співробітників поліції Ківерцівського відділу поліції розпочато службове розслідування. Поліцейські відсторонені від виконання службових обов’язків, вирішують питання щодо звільнення їх з органів Національної поліції, інформує ГУ НП у Волинській області.


Нагадаємо, що в суботу, 11 березня, начальник сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського відділу поліції, в неробочий час, керував автомобілем «Mitsubishi» в стані алкогольного сп’яніння. У його автомобілі знаходився ще один співробітник – дільничний офіцер поліції.


На вимогу поліцейських управління патрульної поліції зупинитися правоохоронець не відреагував, натомість, почав утікати. Внаслідок переслідування правопорушник пошкодив службовий автомобіль патрульних «Toyota Prius».


«За цим фактом розпочато службове розслідування. Обох співробітників поліції відсторонено від виконання службових обов’язків. Нині, вирішується питання щодо звільнення їх з органів Національної поліції. Після завершення службового розслідування будуть притягнуті до дисциплінарної відповідальності також й інші посадові особи Ківерцівського відділу поліції», – повідомив Петро Шпига, начальник головного управління Національної поліції у Волинській області.

Telegram Channel