Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Володимирі-Волинському правоохоронці вилучили арсенал зброї (ФОТО)

Волинь-нова

У Володимирі-Волинському правоохоронці вилучили арсенал зброї (ФОТО)

Волинські поліцейські спільно із працівниками УСБУ в області вилучили у 50-річного мешканця Володимир-Волинського понад 30 предметів холодної зброї, дві гвинтівки, обріз мисливської рушниці та набої

Вилучені предмети відправили на дослідження. За фактом незаконного поводження зі зброєю та бойовими припасами проводиться триває досудове розслідування, повідомляє ГУ НП у Волинській області.



У волинянина правоохоронці вилучили дві гвинтівки «Маузер» та «Манліхер» калібру 7,62 мм., обріз мисливської рушниці та 14 набоїв калібру 7,62 мм.



Під час проведення санкціонованого обшуку, в рамках досудового розслідування кримінального провадження розпочатого за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, за місцем проживання 50-річного жителя Володимира-Волинського співробітники кримінальної поліції місцевого відділення поліції спільно із працівниками УСБУ в області, виявили та вилучили понад 30 зразків холодної зброї,зокрема, понад 20 штик-ножів та 5 багнетів часів Першої світової війни.


Крім цього, у волинянина правоохоронці вилучили дві гвинтівки «Маузер» та «Манліхер» калібру 7,62 мм., обріз мисливської рушниці та 14 набоїв калібру 7,62 мм.



Зі слів власника, вилученні предмети він знайшов в лісовому масиві поблизу села Нехворощі Володимир-Волинського району. Знайдені речі волинянин відреставрував і зберігав за місцем проживання.
Весь вилучений арсенал слідчі направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.


Нині, за цим фактом проводиться досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами.


Telegram Channel