Курси НБУ $ 39.55 € 42.06

У штабі АТО пояснили, чому волонтерів довго не пускали у зону АТО

За словами прес-офіцера штабу, це пов'язано із посиленими заходами безпеки та додатковими перевірками


Волонтери не змогли швидко потрапити у зону проведення антитерористичної операції через посилені заходи безпеки та додаткові перевірки громадян на блок постах.



Волонтери не змогли швидко потрапити у зону проведення антитерористичної операції через посилені заходи безпеки та додаткові перевірки громадян на блок постах, а також у місцях великого скупчення людей. Про це повідомили кореспондентові Тижня у прес-центрі штабу АТО у понеділок, 13 березня.


За словами прес-офіцера штабу, у зоні АТО зросла загроза терактів на об’єктах інфраструктури, підрозділи національної поліції перевели на посилений режим несення служби.


Нагадаємо, у понеділок, 13 березня, волонтер Юрій Тира повідомив, що на блок посту біля Слов'янська правоохоронці заборонили йому в’їзд до зони АТО. За словами активіста, правоохоронці вимагають щоб до волонтерів приїхали представники військової частини, якій надається допомога. 


У поліції Донецької області прокоментували таку заяву волонтера. За словами начальника відділу комунікації поліції Донецької області Наталії Шиман, Юрія Тира вже пропустили до зони АТО.

Telegram Channel