Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Вражаючі кадри, як чоловік освідчився коханій під полярним сяйвом

Волинь-нова

Вражаючі кадри, як чоловік освідчився коханій під полярним сяйвом

Австралієць 34-річний Дейл Шерпс освідчився своїй коханій 29-річній Карлі Рассел під полярним сяйвом. Ідею виношував протягом 5 років

Про це пише gazeta.ua з посиланням на Thе DailyMail.


"Так ніхто ще не освідчувався. Хотів зробити для коханої щось особливе. До того ж, місце освідчення теж особливе — ми побували там разом щонайменше 30 разів", - зізнався Дейл.



Коли закохані нарешті добрались до місцини, звідки було видно полярне сяйво, Дейл став на одне коліно і зробив Карлі пропозицію одружитися.



Пара разом уже 7 років. Дейл планував освідчитися коханій ще 4 роки тому. Але тоді вона випадково викинула у сміття обручку за $ 4 тис., яку чоловік мав їй подарувати.


"Я заховав обручку, яка належала ще моїй матері, у пляшку зі зволожуючим кремом. На шляху із Фарерських островів до Ісландії наш багаж мав надлишкову вагу. Тому Карлі викинула крем із обручкою у сміття. Я дізнався про це тільки через тиждень", - додає наречений.


Чоловік зібрав гроші на нову обручку і покликав кохану у двомісячну подорож улюбленими місцями по Ісландії, Норвегії та Фінляндії. Жінка погодилась, нічого не підозрюючи. Коли закохані нарешті добрались до місцини, звідки було видно полярне сяйво, Дейл став на одне коліно і зробив Карлі пропозицію одружитися.




 

Telegram Channel