Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Інформація щодо захоплення активістами приміщення Волинської ОДА не відповідає дійсності

Окремі інтернет-видання поширили інформацію про захоплення ввечері активістами в знак протесту діям правоохоронців щодо блокувальників на станції Кривий Торець приміщення Волинської ОДА


Увечері в приміщенні Волинської ОДА за адресою Київський майдан, 9 в Луцьку відбулася зустріч активістів з головою облдержадміністрації та керівництвом ГУНП та УСБУ в області.



Учора, 13 березня, окремі інтернет-видання поширили інформацію про захоплення ввечері активістами в знак протесту діям правоохоронців щодо блокувальників на станції Кривий Торець приміщення Волинської обласної державної адміністрації. Ця інформація не відповідає дійсності, інформує ГУ НП у Волинській області.


Учора, 13 березня, ввечері в приміщенні Волинської ОДА за адресою Київський майдан, 9 в Луцьку відбулася зустріч активістів з головою облдержадміністрації та керівництвом ГУНП та УСБУ в області. Після обговорення та дискусії представники громадськості ухвалили звернення до Президента України, прем'єр-міністра, голови Верховної Ради України та генерального прокурора України.


Порушень громадського порядку не зафіксовано.


Звертаємося до представників ЗМІ оперувати тільки достовірною та перевіреною інформацією.

Telegram Channel