Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Лобода розповіла на російському телебаченні, як її ображають українські журналісти

Українська співачка Світлана Лобода стала головною героїнею скандального російського шоу «Пусть говорят» з Андрієм Малаховим

В ефірі програми Лобода і її продюсер Нателла Крапівіна заявила, що отримувала погрози від українських радикалів і про провокації українських журналістів. Про участь у шоу повідомив ведучий програми Андрій Малахов, Микола Басков, Олена Водонаєва та фан-група співачки в місті Пермь в Росії, повідомляють Українські новини.



Чому при явній спробі незаконного проникнення в приватне житло він не викликав поліцію - вона не пояснила, як і те, чому ніхто не звернувся раніше з скаргами і не розповідав про спробу потрапити до Лободи додому.



Таку заяву продюсер Лободи зробила після того, як охоронець співачки намагався перешкодити зйомці групи журналістів 1+1. Російській аудиторії показали частину сюжету про події біля будинку співачки. Крапівіна розповіла, що журналісти нібито спробували потрапити на територію будинку і лізли на паркан, а охоронець завадив зйомці і видалив відео з камер.


Чому при явній спробі незаконного проникнення в приватне житло він не викликав поліцію - вона не пояснила, як і те, чому ніхто не звернувся раніше з скаргами і не розповідав про спробу потрапити до Лободи додому. Лобода також не заперечувала версію свого продюсера і висловила впевненість, що це була спланована провокація.


Самі журналісти заявляють, що охоронець побив їх. Коментуючи цей інцидент, продюсер і заявила, що журналісти самі влаштували таку провокацію, також, що команда співачки "в країні всі ми часом натрапляємо на погрози з боку радикалів".


"Це все було як раз перед концертом – за три дні. Ми, в принципі, очікували, що будуть провокації, але ми думали, що вони будуть на концерті", - заявила сама Лобода.


Раніше співачка Ані Лорак в соцмережах закликала дивитися її в "вогниках" на російському ТБ.


Як повідомляли Українські Новини, "Краща співачка України" їде з великим сольним шоу в Москву.


 


 

Telegram Channel