Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

На Херсонщині вогнеборці ліквідували пожежу в потязі

Горів потяг з вантажем вагою 4600 тонн у 58-ми вагонах


До ліквідації загорання було задіяно 7 чоловіків особового складу та 1 одиницю техніки.



13 березня о 18:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на ділянці залізничного перегону Біла Криниця – Новодмитрівка, що в Херсонській області, горить потяг. До місця надзвичайної події відразу виїхало чергове відділення 4-ої Державної пожежно-рятувальної частини по охороні Великоолександрівського району Херсонської області, повідомляє ДСНС.


По прибуттю на місце події проведеною розвідкою рятувальників було встановлено, що горить машинне відділення потягу, який слідував із села Апостолового до міста Миколаєва з вантажем вагою 4600 тонн у 58-ми вагонах. Вогнеборці невідкладно розпочали гасіння загорання і вже о 19:00 локалізували осередок займання, а о 19:25 - ліквідували остаточно.


До ліквідації загорання було задіяно 7 чоловіків особового складу та 1 одиницю техніки. У підвозі води рятувальникам допомагав вантажний автомобіль Білокриницького комбінату хлібопродуктів. Завдяки швидким і злагодженим діям пожежних не було допущено перекидання вогню на вагони з олією. Ймовірна причина загорання - коротке замикання генератора силової установки.

Telegram Channel