Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Волинські депутати хочуть звернутися до Президента України (оновлюється)

Триває обговорення звернення облради до Президента України, Прем’єр-міністра України, до Голови Верховної Ради України та Генерального прокурора України ВИРІШИЛА:

Кость ГАРБАРЧУК


Триває позачергова сесія Волинської обласної ради.



«Луцькі депутати разом з громадою підтримують це звернення».



Депутати обговорюють перше питання - "Про звернення Волинської обласної ради до Президента України Порошенка П.О., Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б., Голови Верховної Ради України Парубія А.В., Генерального прокурора України Луценка Ю.В. щодо дій стосовно учасників економічної блокади".


В обговоренні взяли участь 7 депутатів ради. Наразі виступає представник "Самопомочі", секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко. Вона заявила: "Луцькі депутати разом з громадою підтримують це звернення".


Оновлено. Виступив також доброволець, активіст Богдан Пташник, який закликав об’єднатися, бо інакше з України зроблять Малоросію.


Оновлено о 15.25. Слово взяв голова Волинської обласної ради Ігор Палиця. Його виступ тривав 12 хвилин. Затим на трибуну піднялася народний депутат України Ірина Констанкевич.


Оновлено о 15.41. Волинські депутати прийняли звернення до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної Ради України та Генерального прокурора України. За це проголосували 46 депутатів.

Telegram Channel