Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Зниклий учасник блокади в Кривому Торці знайшовся в готелі

У штабі блокади ОРДЛО заявили, що після силового розгону редуту в Кривому Торці, пропав один з учасників блокади - 25-річний учасник Майдану Герасименко Павло з позивним «Доцент»


Увечері 13 березня у Львові та Луцьку прихильники блокади почали акції протесту проти затримання Службою безпеки України 43-х активістів на редуті в Донецькій області.



Журналіст Артем Шевченко заявив, що Павло Герасименко знайшовся і знаходиться на даний момент в готелі Костянтинівки, куди його поселила поліція. Відео з Герасименко опубліковано на сторінці Шевченка в Facebook, повідомляють Українські новини.


Як повідомлялось, ввечері 13 березня у Львові та Луцьку прихильники блокади почали акції протесту проти затримання Службою безпеки України 43-х активістів на редуті в Донецькій області.


Також у Чернівцях депутати міської ради негайно вночі зібралися на позачергову сесію, на якій висунули низку вимог у зв'язку з блокадою Донбасу і затриманням її учасників.


У свою чергу прикарпатський штаб блокади ініціює проведення віче біля будівлі обласної державної адміністрації в Івано-Франківську в 12:00.


Нагадаємо, у понеділок ввечері, 13 березня, в центрі Києва на Майдані Незалежності зібралися близько 500 осіб, які вийшли підтримати учасників "блокади Донбасу".

Telegram Channel