Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Тільки не смійтесь: лідер бойовиків Захарченко позбавив Джигурду громадянства «ДНР»

Волинь-нова

Тільки не смійтесь: лідер бойовиків Захарченко позбавив Джигурду громадянства «ДНР»

Цікаво, така доля чекає й Івана Охлобистіна і Йосипа Кобзина?

14 березня лідер бойовиків Олександр Захарченко підписав указ про позбавлення Микити Джигурди громадянства «ДНР». Про це повідомляє сепаратистське видання «ДАН», інформує «112.Україна».



Наприкінці минулого року паспорт «ДНР» отримав інший російський шоумен Іван Охлобистін.



Захарченко заявив, що паспорт «ДНР» російському шоумену Микиті Джигурді було видано помилково.


«Указ про позбавлення його громадянства вже підписано. Помилка була, перепрошую за помилку видати паспорт Микиті Джигурді, я вибачаюся перед народом Донбасу», – зазначив Захарченко.


За його словами, щодо даного інциденту буде проведено розгляд.


Нагадаємо, раніше скандально відомий актор і ноумен Микита Джигурда подав документи на отримання паспорта в так звану «міграційну службу МВС «ДНР». Паспорт «ДНР» був виданий Джигурді в міграційній службі МВС 9 березня. 
Також наприкінці минулого року паспорт «ДНР» отримав інший російський шоумен Іван Охлобистін. Також відомо, що володарем такого паспорта є депутат РФ і співак Йосип Кобзон.


Тим часом у соцмережах висміяли російського актора Микиту Джигурду, якого позбавили «громадянства» так званої «ДНР». Користувачів розсмішила «процедура» отримання та позбавлення «громадянства неіснуючої республіки, а саму ситуацію багато хто назвав «божевільнею», «шапіто» і «ганьбою».

Telegram Channel