Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Поліції довелося стріляти в повітря, щоб зупинити прихильників блокади

Помічників нардепа Парасюка затримано, їх везуть до краматорського міськвідділу

Щоб зупинити колону автомобілів, що рухалася на великій швидкості, співробітникові поліції Донецької області довелося зробити попереджувальні постріли в повітря, інформує LB.ua з посиланням на прес-службу МВС.


"Близько 22:00 на шляху між Костянтинівкою і Краматорськом було затримано автоколону з громадянами, які до цього прорвалися крізь слов'янський блокпост і завдали травми співробітникам поліції. На вимоги зупинитися громадяни не реагували. Тому, щоб зупинити колону, співробітник поліції здійснив декілька попереджувальних пострілів у повітря з метою збереження життя і здоров'я поліцейських, тому що колона мчала на великій швидкості", - йдеться в повідомленні.



У поліції зазначають, що затриманими виявилася група осіб, яка раніше здійснила силовий прорив в зону АТО. Серед громадян виявився народний депутат Володимир Парасюк, який, згідно з поширеною раніше заявою, має в цей час перебувати в лікарні.



У поліції зазначають, що затриманими виявилася група осіб, яка раніше здійснила силовий прорив в зону АТО. Серед громадян виявився народний депутат Володимир Парасюк, який, згідно з поширеною раніше заявою, має в цей час перебувати в лікарні.


Оновлено. Про те, що поліція застосувала зброю проти прихильників блокади, які прямують в Бахмут, в соцмережі повідомив народний депутат Володимир Парасюк.


"Щойно по нас відкрили вогонь", - написав він у фейсбуці ввечері в понеділок.


Відео інциденту, який стався під час спілкування Парасюка з людиною у формі, яка представилася заступником начальника Краматорського райвідділу Анатолієм Друмовим, опублікував на своїй сторінці в соцмережі користувач Влад Добош.


Пізніше Добош повідомив, що помічників нардепа Парасюка затримано, їх везуть до краматорського міськвідділу. Причини затримання не пояснюють.


Раніше повідомлялося, що на блокпосту біля Слов'янська у вівторок ввечері стався конфлікт через відмову групи озброєних осіб проходити перевірку. Один з них - народний депутат Володимир Парасюк затіяв бійку, намагаючись вирвати зброю у поліцейських. За словами глави поліції Донецької області В'ячеслава Аброськіна, в результаті конфлікту сім співробітників поліції Донецької області отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості і госпіталізовані.


Соратники Парасюка повідомили, що нардеп та інші учасники блокади теж постраждали, оскільки нацгвардійці застосували до них сльозогінний газ.

Telegram Channel