Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

«ДНР» має намір «націоналізувати» обладнання оператора lifecell

Обладнання lifecell планують використовувати в інтересах мобільного оператора «Фенікс»


Керівництво ДНР поставило завдання "міністерству зв'язку ДНР" розробити план подальшого використання в інтересах оператора мобільного зв'язку терористів "Фенікс" обладнання "Лайфсел", захопленого в окупованих районах Донецької області.



Самопроголошена "Донецька народна республіка" має намір "націоналізувати" обладнання мобільного оператора lifecell на підконтрольній території. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, пише РБК-Україна.


"Керівництво ДНР поставило завдання "міністерству зв'язку ДНР" розробити план подальшого використання в інтересах оператора мобільного зв'язку терористів "Фенікс" обладнання "Лайфсел", захопленого в окупованих районах Донецької області", - повідомив Тимчук.


Він також зазначив, що в лютому в Донецьку в декількох місцях пошкодили оптоволоконний кабель "Євротранстелеком", який орендував lifecell. "Все ремонтники, які прибули для усунення пошкоджень (представники Донецької залізниці та ТМ "Лайфсел"), були заарештовані МДБ ДНР в якості "диверсантів", - додав Тимчук.

Telegram Channel