Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Найгарячіших дівчат Вараша на Рівненщині попередили про пожежну безпеку (фото)

Волинь-нова

Найгарячіших дівчат Вараша на Рівненщині попередили про пожежну безпеку (фото)

Рятувальники провели профілактичний рейд серед жителів міста

З метою профілактики пожеж та трагічних наслідків від них, 17 березня рятувальники міського сектору та 12-ї державної пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Рівненській області, спільно з представниками територіального центру соціального обслуговування міста Вараша провели профілактичний рейд та роз'яснювальну роботу серед мешканців житлового сектору кількох мікрорайонів міста.



Для більш детального ознайомлення із заходами безпеки бійці Держслужби з НС вручили мешканцям профілактичні листівки з короткими інструкціями щодо основних правил безпеки життєдіяльності.



Під час відпрацювання рятувальники розповіли громадянам про пожежі, що виникли на Рівненщині з початку року, їх основні причини та наслідки, довели правила пожежної безпеки у побуті.


Також, вогнеборці зазначили, що у повсякденних турботах багато людей проявляють недбалість та нехтують дотриманням правил пожежної безпеки у поводженні з вогнем, не слідкують за справністю приладів опалення й електромереж, допускають куріння у житлових приміщеннях, що й призводить до виникнення пожеж.


Для більш детального ознайомлення із заходами безпеки бійці Держслужби з НС вручили мешканцям профілактичні листівки з короткими інструкціями щодо основних правил безпеки життєдіяльності. Крім того, під час проведення відпрацювання було розповсюджено агітаційні матеріали з питань безпеки життєдіяльності через поштові скриньки, які встановлені в кожному під’їзді багатоповерхових житлових будинків.

Telegram Channel