Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Жах в АТО: загинуло четверо наших військовослужбовців та ще троє поранено… (Відео)

Минулої доби російсько-терористичні війська 112 разів обстріляли позиції Збройних Сил України, у тому числі з використанням важкого озброєння

Як повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook, на Маріупольському напрямку по позиціях українських військ поруч Лебединського, Широкиного, Гнутового і Водяного ворог вів вогонь із мінометів калібру 120 мм та артилерійських установок калібру 122. Опорні пункти неподалік Талаківки і Чермалика потрапили під вогонь мінометів калібру 120. По укріпленнях поруч Мар’їнки та Красногорівки російські окупанти вели вогонь з гранатометів та мінометів калібру 82 та 120 мм, згодом долучили потужні артилерійські системи калібру 122 та 152 мм. 



На Донецькому напрямку ворог здійснив 10 обстрілів позиції поблизу Авдіївки з важкого озброєння, танків та мінометів калібру 120.



На Донецькому напрямку ворог здійснив 10 обстрілів позиції поблизу Авдіївки з важкого озброєння, танків та мінометів калібру 120. Під обстріл потрапив мікрорайон Старої Авдіївки. Укріплення поруч Опитного та Новгородського ворог накрив вогнем з мінометів калібру 82, а неподалік Луганського з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів, БМП та СПГ. Поруч Верхньоторецького та Невельського по позиціях сил АТО вели вогонь міномети.


На Луганщині російські окупанти били з мінометів, СПГ в районі Новозванівки, Славного та Катеринівки .


За добу загинуло четверо військовослужбовців та ще троє поранено – https://www.youtube.com/watch?v=Bq79hBM55rU&feature=youtu.be :


Telegram Channel