Курси НБУ $ 39.00 € 42.16

Садовий заявляє, що його зовсім скоро відсторонять від посади

Львівська обласна прокуратура вже до 21 березня може висунути міському голові Львова та лідеру партії "Самопоміч" Андрію Садовому підозру, після чого його негайно відсторонять від посади в судовому порядку

Таку думку висловив сам Садовий в інтерв'ю, пише ТСН. Очільник Львова заявив, що завдання підготувати йому підозру надійшло до прокуратури області від вищих ешелонів влади.



Очільник Львова заявив, що завдання підготувати йому підозру надійшло до прокуратури області від вищих ешелонів влади.



"Обласна прокуратура працює в посиленому режимі. Робить усе можливе і неможливе, бо їм дуже важко щось "пришити", особливо коли це "шиється білими нитками". Поставлено задачу з високих кабінетів, тому вони найближчими днями висуватимуть підозру. І наступним кроком буде звернення до суду про моє відсторонення з посади", – заявив він, визнавши, що рішення суду буде прогнозованим, оскільки судова система України працює "чітко по вертикалі".


Садовий наголосив, що попередньо оголосити йому про підозру повинні були після 21 березня, проте щось змінилося, і тепер зробити це планують зробити до 21 числа. За його словами, ініціатори цих процесів "відпрацьовують якийсь медійно-сценарний план". Він також повідомив, що планує наймати адвокатів та захищати свої права у суді. "За моїми даними, це (відсторонення) відбудеться найближчими днями. Виконувати обов'язки голови буде секретар Львівської міської ради — Анатолій Забарило, представник партії "Громадянська позиція", – заявив мер Львова, відповідаючи на відповідне запитання журналіста.

Telegram Channel