Курси НБУ $ 39.38 € 42.32

ДО БІГ-БОРДІВ ПРИСТАВИЛИ ОХОРОНУ

Віднедавна на Закарпатті щоночі по два співробітники патрульно-постової служби органів внутрішніх справ охороняють біг-борди кандидата на пост Президента Віктора Януковича...

Віднедавна на Закарпатті щоночі по два співробітники патрульно-постової служби органів внутрішніх справ охороняють біг-борди кандидата на пост Президента Віктора Януковича. Охорона розставляється біля кожного рекламного панно "Тому що" з початком сутінок, а близько сьомої години ранку охорону знімають, повідомила прес-служба регіонального представництва виборчого блоку Віктора Ющенка "Наша Україна".
Народний депутат України Іван Іванчо так прокоментував останні нововведення закарпатських правоохоронців: "Схоже, що для міліціонерів Закарпаття немає нічого важливішого за охорону біг-бордів. Сотні правоохоронців змушені охороняти рекламні панно в той час, коли в області вчиняється близько двох десятків злочинів". Керівник виборчого штабу Януковича Сергій Тигіпко охорону біг-бордів назвав "дурною справою", оскільки дешевше біг-борд надрукувати і замінити, ніж його охороняти.
Тим часом на Полтавщині затримано двох студенток, які розмалювали помадою біг-борд кандидата в президенти Віктора Януковича. Зараз вирішується питання про притягнення дівчат до відповідальності за умисне пошкодження майна та хуліганство.
Telegram Channel