Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинський нардеп-утікач передав привіт Луценку

Волинь-нова

Волинський нардеп-утікач передав привіт Луценку

Нардеп Олександр Онищенко та екс-директор держкомпанії, народний обранець Горохівського виборчого округу Сергій Бондарчук опублікували спільне фото і посміялися над Генпрокуратурою

Нардеп-втікач Олександр Онищенко похвалився спільним знімком з колишнім керівником державної компанії "Укрспецекспорт" Сергієм Бондарчуком, пише Корупція.Інфо.



Сергія Бондарчука, який до слова, носить звання - Герой України, затримали в Лондоні 15 березня в рамках екстрадиційного процесу. Але незабаром за нього внесли заставу і він вийшов на свободу.



Фото двох втікачів від українського правосуддя опублікував парламентарій в Facebook. Знімок вони зробили під час прогулянки.


"Від нас з Серьогою привіт", – написав Онищенко.


Ймовірно, їх звернення було направлено Генеральній прокуратурі, а якщо бути точними то керівнику відомства – Юрію Луценко.


Сергія Бондарчука, який до слова, носить звання – Герой України, затримали в Лондоні 15 березня в рамках екстрадиційного процесу. Але незабаром за нього внесли заставу і він вийшов на свободу. Судове засідання у справі Бондарчука заплановано на 24 березня.


Інтерпол оголосив у міжнародний розшук колишнього голову державної компанії з експорту зброї "Укрспецекспорт" Сергія Бондарчука у червні 2015 року за привласнення чи розтрату майна в особливо великих розмірах. Прокуратура підозрює Бондарчука у розкраданні 7,5 мільйона доларів.

Telegram Channel