Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Садовий відповів Порошенку щодо відшкодування збитків

Мер Львова Андрій Садовий переконаний, що глава держави Петро Порошенко намагається перекласти відповідальність за збитки, які спричинила російська агресія для бенефеціарів торгівлі з окупантами «ЛНР» та «ДНР» на плечі представників партії «Самопоміч»

Такими словами у себе на Фейсбуці міський голова прокоментував слова президента України щодо «відшкодування збитків за блокаду» партією «Самопоміч».



«Я поважаю рішення президента України як глави держави та головнокомандувача».



«Я поважаю рішення президента України як глави держави та головнокомандувача. Сподіваюся, що намагання спихнути всі наслідки російської агресії на представників партії, яку я маю честь очолювати, не завадять пану Петру Порошенку не забути, хто являється справжнім ворогом та окупантом», – наголосив Садовий.


Раніше, президент України Петро Порошенко на засідання Ради національної безпеки та оборони заявив, що збитки від торговельної блокади будуть покривати не лише самопроголошені республіки ОРДЛО, а й дві політичні партії України: «Самопоміч» та «Батьківщина». Представник «Батьківщини» вже відреагував на ці слова заявивши, що він не розуміє, про які збитки йде мова, коли блокада продовжується на офіційному рівні.

Telegram Channel