Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Представник Росії на Євробаченні – «інформаційний солдат»

Фронтмен гурту О. Torvald Женя Галич назвав майбутній виступ представниці Росії на Євробаченні-2017, прикутої до інвалідного візка Юлії Самойлової «абсолютно геніальним ходом спецслужби Російської Федерації»

«Коментувати цю ситуацію безглуздо. Я хочу закликати всіх, у кого буде свербіти сказати, що, умовно кажучи, «треба пускати - не треба пускати». Навіть коли пустимо або не пустимо, потрібно обережно робити якісь коментарі. Через те, що війна - інформаційна, і Юля - інформаційний солдат», - прокоментував артист свою позицію щодо Самойлової, повідомляє ТСН. Зазначимо, що О. Torvald представлятиме Україну на Євробаченні-2017.



Війна - інформаційна, і Юля - інформаційний солдат



Нагадаємо, раніше стало відомо, що Юлія Самойлова представить Росію на конкурсі Євробачення-2017 з піснею «Flame Is Burning» («Вогонь горить»).


Самойлова виступала в окупованому Криму 27 червня 2015 року на гала-концерті фестивалю «Світ спорту і добра». Вона дала концерт разом з іншими російськими співаками - Олегом Газмановим і Лолітою. Співачка не має права на в'їзд на територію України, оскільки вона порушила постанову Кабінету міністрів України №367 від 4 червня 2015 року, згідно з якою іноземці повинні мати спеціальний дозвіл для в'їзду на територію Криму.

Telegram Channel