Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Роббі Вільямс заявив, що готовий представити Росію на Євробаченні

Волинь-нова

Роббі Вільямс заявив, що готовий представити Росію на Євробаченні

Про це він сказав в ефірі програми «Пусть говорят» на Першому каналі Росії. 

Відомий британський співак і музикант Роббі Вільямс заявив про готовність представляти Росію на Євробаченні, інформує 112 ua
 "Я обожнюю Євробачення. Там все так яскраво, грандіозне шоу. Я б хотів представляти Росію на Євробаченні. Я ось так просто зараз це заявляю, а мій менеджер вже схопився за голову. Але я хотів би. Давай, Росія, ми зможемо перемогти", - сказав він в інтерв'ю ведучому програми Андрію Малахову.


Нагадаємо, РФ на пісенному конкурсі Євробачення-2017 буде представляти 27-річна співачка Юлія Самойлова, яка з дитинства має першу групу інвалідності і пересувається на інвалідному візку.


Раніше повідомлялося, що Служба безпеки України перевірить достовірність інформації про можливі візити російської співачки і делегата від РФ на Євробачення-2017 Юлії Самойлової в окупований Росією Крим.


Вчора, 20 березня, голова СБУ Василь Грицак повідомив, що Служба безпеки підготувала документ про заборону в'їзду в Україну Юлії Самойлової. У свою чергу, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що заміна Юлії Самойлової на іншого учасника від Росії на Євробаченні-2017 неможлива.

Telegram Channel