Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

Любомльчанин зберігав дома набої

Співробітники сектору кримінальної поліції Любомльського відділу поліції у помешканні 22-річного жителя райцентру виявили та вилучили набої калібру 9 мм та 5,45 мм

Учора, 20 березня об 11:20 оперативники Любомльського відділу поліції під час санкціонованого обшуку в будинку 22-річного місцевого жителя виявили та вилучили набої, ймовірно, до вогнепальної зброї калібру 9 мм та 5,45 мм.



Під час санкціонованого обшуку в будинку 22-річного місцевого жителя виявили та вилучили набої, ймовірно, до вогнепальної зброї калібру 9 мм та 5,45 мм.



Вилучене направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення дослідження, після чого буде з’ясовано призначення патронів.


Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від трьох до семи років позбавлення волі.


Нагадаємо, що у суботу, 18 березня, на вулиці Електроапаратній у Луцьку поліцейські вилучили у раніше судимого 29-річного лучанина 286 набоїв невстановленого калібру часів Другої світової війни, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Telegram Channel