Курси НБУ $ 39.78 € 42.31

Європарламент засудив переслідування українців у в'язницях РФ та порушення прав людини в Криму

Таку заяву зробив голова Української частини парламентського Комітету асоціації між Україною та ЄС, представник фракції «Народний фронт» Микола Княжицький, коментуючи результати засідання комітету, яке відбулося минулого тижня у місті Страсбург

«Ми обговорювали як політичні, так і економічні питання. Прийняли цілу низку спільних, надзвичайно ефективних рекомендацій, які дозволять Україні ефективніше бути присутньою на ринках країн Європейського Союзу. Не оминули й питання посилення нашої обороноздатності в боротьбі з окупантом», - заявив Микола Княжицький. Про це повідомляє Gazeta.ua.



За його словами, європейські урядовці не підтримують ті ганебні речі, які чинить агресор по відношенню до громадян України.



«Говорили про багато надзвичайно важливих речей, в тому числі про необхідність того, щоб всі контролюючі та силові органи були позбавлені політичного тиску з будь-якої сторони. А цей тиск всі ми з вами можемо спостерігати ледь не щодня в нашому парламенті», - додав представник фракції «Народний фронт».

Telegram Channel