Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Рівненщині у нічному клубі посеред білого дня вибухнув газ (фото)

Волинь-нова

На Рівненщині у нічному клубі посеред білого дня вибухнув газ (фото)

У «набитому» людьми приміщенні спалахнула пожежа – щоправда, все це було лише «легендою» тактико-спеціальних навчань рятувальників

Сьогодні, 22 березня, рятувальники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини провели тактико-спеціальні навчання на об’єкті з масовим перебуванням людей у нічному клубі «Адреналін», що в місті Сарни по вулиці Привокзальній, повідомляє Головне управління ДСНС у Рівненській області.


За легендою навчань в будівлі нічного клубу стався вибух газу з подальшим виникненням пожежі. За попередніми даними на 1-му поверсі знаходиться один потерпілий, який не в змозі самостійно покинути приміщення. В результаті пожежі в будівлі утворилося задимлення, що ускладнювало евакуацію людей.



Врятованого відвідувача негайно передали медикам бригади екстреної допомоги.



Персонал об’єкту відразу повідомив про подію за номером «101» пожежно-рятувальну службу району. Силами персоналу було проведено евакуацію 15 відвідувачів клубу та 3 працівників.


Рятувальники в апаратах захисту органів дихання приступили до рятування потерпілого та локалізації пожежі. Врятованого відвідувача негайно передали медикам бригади екстреної допомоги. Працівниками поліції, що також прибули до місця навчань було організовано охорону громадського порядку. Службами газу та енергопостачання були проведені відповідні роботи, щодо ліквідації витоку газ та знеструмлення будівлі. Особовий склад чергового караулу вогнеборців діяв чітко та злагоджено, завдяки чому потерпілий був врятований, а умовна пожежа швидко ліквідована.


Під час навчань, рятувальники провели вивчення оперативно-тактичної характеристики будівлі з масовим перебуванням людей, особливості зовнішнього і внутрішнього протипожежного водопостачання і забезпечення належної пожежної безпеки на об’єкті. Також були відпрацьовані дії бійців ДСНС по організації та проведенню пошуково-рятувальних робіт, дотримання особовим складом правил безпеки праці.

Telegram Channel