Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Патріарх Філарет одержав біометричний паспорт – іншим також рекомендує

Волинь-нова

Патріарх Філарет одержав біометричний паспорт – іншим також рекомендує

Очільник УПЦ КП не бачить у цьому ніякої особистої загрози або проблеми

Голова Державної міграційної служби Максим Соколюк розповів на своїй сторінці у Facebook, що сьогодні зранку мав можливість поспілкуватися з Патріархом Української православної церкви Київського патріархату Філаретом – на тему запровадження в Україні біометричних документів, побоювання вірян щодо цього:



У церкві велись спеціальні церковні книги, куди записували новонароджених – з датою народження, порядковим номером в цей день.



«Церква підтримує цей процесс, тому що він безпосередньо впливає на безпеку – як самих громадян, так і всієї держави, і особливо в цей період.


Не може якийсь пластик або номер впливати на Волю і Віру людини.


Я також навів приклад, коли громадяни побоюються що номеру державного демографічного реєстру. Але вони забувають, що в церкві велись спеціальні церковні книги, куди записували новонароджених – з датою народження, порядковим номером в цей день.


Патріарх Філарет також повідомив мене і надав дозвіл оприлюднити інформацію, що сам отримав в 2016 році біометричний паспорт для виїзду за кордон з відбитками пальців. І не бачить в цьому ніякої особистої загрози або проблеми».

Telegram Channel