Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ОБРІЗ ВИЯВИЛИ У БАРІ

У селі Переспа Рожищенського району у приватному барі 45—річного підприємця Юрія О. виявлено і вилучено обріз мисливської рушниці...

У селі Переспа Рожищенського району у приватному барі 45—річного підприємця Юрія О. виявлено і вилучено обріз мисливської рушниці 16 калібру, десять набоїв до неї, а також наркотичні речовини рослинного походження. Нині з’ясовується, для чого усе це зберігалось у торговому закладі.

„ПОЛЮВАННЯ НА „МОБІЛКИ”
У Луцький міськвідділ внутрішніх справ надійшла заява місцевої жительки Іванни В. Вона повідомила, що опівночі на Театральному майдані невідомий молодик відкрито відібрав у неї мобільний телефон. Завдяки оперативним діям працівників міліції вдалось встановити, що цей злочин вчинив 21—річний Олександр З. А ось бармена з обласного центру Руслану К. пограбували о другій годині ночі у під’їзді будинку. Не встановлений поки що чоловік забрав у неї “мобілку” і 160 гривень.

У ВОДІ ОБІРВАЛОСЬ ЖИТТЯ
У річці Стир, в районі вулиці Набережної в Луцьку, сплив на поверхню труп чоловіка віком 40—45 років. При поверхневому огляді тіла видимих слідів насильницької смерті не виявлено. Також у воді обірвалось життя 28—річного викладача Львівського поліграфічного інституту, жителя Кам’янки—Бузької Володимира З. Молодий чоловік втопився посеред білого дня в озері Світязь неподалік урочища “Гряда”.

„ФОРД” ЗГОРІВ, ЯК СМОЛОСКИП
На трасі поблизу села Пальче Ківерцівського району виникла пожежа в автомобілі “Форд—транзит”, яким керував мешканець Брестської області з сусідньої Білорусі Юрій Ф. В іномарці під час лиха перебувало шестеро чоловік, але ніхто з них не постраждав — усі встигли залишити салон. Попередня причина пожежі, під час якої повністю знищений транспортний засіб, — замикання електропроводки.

У КОЖНОГО СВОЯ ДОЛЯ
У Нововолинську на власному подвір’ї під час проведення ремонтних робіт був смертельно вражений струмом 65—річний пенсіонер з шахтарського міста Андрій Г. А ось 21—річний мешканець села Стрільче Горохівського району Олександр Ш. пішов з життя добровільно. Він повісився неподалік хліва у батьківському господарстві.

НЕ РОЗМИНУЛИСЬ ДВІ ІНОМАРКИ
18—річний лучанин Анатолій Д., керуючи автомобілем “Форд—транзит”, поблизу Ківерець зіткнувся з “Опелем—Астра”, яким їхав громадянин Польщі Масей Х. Внаслідок дорожньо—транспортної пригоди пасажирка Оксана К. з травмою госпіталізована у Ківерцівську цент ральну районну лікарню. Ще одна аварія трапилась у селищі Стара Вижівка. Водій мотоцикла “Ява—350”, особа якого відразу не була встановлена, не справився з управлінням свого транспортного засобу і врізався в дерево. Як згодом з’ясувалось уже у лікарні, за кермом “Яви” був 19—річний ковельчанин Сергій З.

ДОВІРИЛИСЬ ШАХРАЙКАМ
У селищі Ратне дві невідомі жінки шахрайським шляхом заволоділи грошима в сумі 100 гривень і золотими виробами, які належали 18—річній місцевій жительці Ользі З. Коли дівчина зрозуміла, що має справу із пройдисвітками, то їх, як кажуть, і слід пропав.
Telegram Channel