Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Володимирі-Волинському «взяли» продавця кокаїну (фото)

Волинь-нова

У Володимирі-Волинському «взяли» продавця кокаїну (фото)

За один грам «елітної» наркоти хотів 80 «баксів»

Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури затримали на Волині наркоторгівця при спробі продажу понад ста грамів кокаїну.



Зловмисник спочатку передав клієнту «на пробу» один грам наркотику, а потім «сторони» домовилися про покупку 116 грамів кокаїну за ціною вісімдесят доларів США за грам.



Правоохоронці встановили, що наркоділок планував продати кокаїн місцевому мешканцю. Оперативники спецслужби задокументували як зловмисник спочатку передав клієнту «на пробу» один грам наркотику, а потім «сторони» домовилися про покупку 116 грамів кокаїну за ціною вісімдесят доларів США за грам.


Продавець підсів у машину клієнта на одній із заправок у Володимир-Волинському районі і вони вирушили до встановленого наркоділком місця на трасі, де мала відбутися оборудка. Співробітники спецслужби затримали наркоторгівця під час спроби продажу кокаїну, згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Крім 116 грамів наркотику оперативники СБ України вилучили у зловмисника вісім тисяч американських доларів.


Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 305 та ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії.

Telegram Channel