Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

На Донеччині 11-річний хлопчик покінчив життя самогубством

Близько 19.40 до Добропільського відділення поліції звернувся місцевий мешканець, який повідомив, що його дружина не може потрапити в середину квартири, де знаходиться його малолітній син

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці з’ясували, що жінка разом із своїм старшим сином не можуть відчинити замок на вхідній двері в квартиру. А дитина, яка знаходиться в приміщенні, не відгукається і не відчиняє двері, повідомляє zik.



Під час огляду приміщень в одній з кімнат виявили 11-річного хлопчика, який вчинив самогубство.



За допомогою співробітників ДСНС поліцейські відкрили двері та зайшли в середину. Під час огляду приміщень в одній з кімнат виявили 11-річного хлопчика, який вчинив самогубство.


Встановлено, що батьки дитини були на роботі, старший син, 14-річний хлопець, пішов гуляти на вулицю, а вдома залишився найменший член родини. Коли підліток повернувся додому, то не зміг відкрити двері. Він зателефонував батькам, які і викликали поліцію.


Попередньо вказаний факт кваліфіковано за ч.1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Проводиться подальша перевірка.

Telegram Channel