Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Савченко заспівала в ефірі і напророчила спільне майбутнє для Тимошенко, Медведчука і Путіна (Відео)

Волинь-нова

Савченко заспівала в ефірі і напророчила спільне майбутнє для Тимошенко, Медведчука і Путіна (Відео)

У програмі «Гордон» на «112 Україна» вийшло резонансне інтерв’ю з нею

Народний депутат Надія Савченко вважає, що лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко, лідер «Українського вибору» Віктор Медведчук і президент РФ Володимир Путін мають спільне минуле і матимуть спільне майбутнє. Про це вона заявила в ефірі каналу «112 Україна» в суботу.



Савченко сказала, що в неї з Тимошенко робочі стосунки і, якщо потрібно, вони спілкуються у Верховній Раді. Однак вона не вважає, що Тимошенко «може зробити щось хороше для України».



«Це три людини, які мають спільне минуле, пов’язане на грошах і крові. Таке минуле ніколи не відпускає і воно завжди буде мати витоки в майбутнє», – сказала Савченко.


Вона пояснила, що під «кров’ю» має на увазі не безпосереднє вбивство, а також гроші, забрані в людей, які померли від злиднів.


«Їхня минула діяльність однозначно буде вести до їхнього спільного майбутнього», – вважає нардеп.


Водночас Савченко сказала, що в неї з Тимошенко робочі стосунки і, якщо потрібно, вони спілкуються у Верховній Раді. Однак вона не вважає, що Тимошенко «може зробити щось хороше для України».


Савченко також заявила, що не знайома з Медведчуком.


«Навіть по телевізору його не так часто бачу, щоб уявляти добре, як він виглядає», – додала вона.


Водночас, за словами нардепа, з Медведчуком спілкується її сестра Віра, але виключно в питаннях звільнення полонених.


Савченко також повідомила, що її переговори з ватажками ОРДЛО Олександром Захарченком і Ігорем Плотницьким у Мінську тривали близько 3,5 годин.


На прохання охарактеризувати Захарченка і Плотницького як людей нардеп відповіла: «Різні. Плотницький – хитрий, більше філософ, Захарченко – впертий і дуже швидко думає».


На питання, як вони закінчать, Савнчеко висловила думку, що «якщо пожаліють свою шкуру, втечуть до Росії, якщо не пожаліють, помруть». А спів Надії в ефірі Гордона можна дивитися із 35 хвилини 45 секунд – https://www.youtube.com/watch?v=2fuIGowpTZA :



Як відомо, Савченко була 1-ою у списку «Батьківщини» під час виборів у 2014 році.

Telegram Channel