Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

У Рівному спіймали кавомана-клептомана

Чоловік намагався винести з супермаркету пачку напою, забувши заплатити

В обідню пору на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Рівненській області надійшов «тривожний» сигнал із супермаркету, який перебуває під охороною, передає «ЧаРівне» повідомлення прес-служби управління поліції охорони
в Рівненській області .



Крадію загрожує штраф до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи до одного місяця або адміністративний арешт на строк до 10 діб.



На місці події працівники закладу повідомили поліцейським взводу реагування про крадіжку, скоєну невідомим громадянином.


Пізніше з’ясувалося, що 33-річний рівнянин намагався винести за межі каси неоплачений товар, а саме – каву вартістю близько 100 гривень.


За протиправні дії зловмисник понесе адміністративну відповідальність за статтею 51 Кодексу України про адміністративні правопорушення – дрібне викрадення чужого майна. Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправних робіт на строк до одного місяця або адміністративного арешту на строк до 10 діб.



Telegram Channel