Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

«Укрпошта» пропонує рішення для грошових переказів в Росію

Укрпошта надає можливість відправляти та отримувати грошові перекази між Україною та РФ за допомогою послуги «Поштовий переказ»

Про це повідомила прес-служба установи.
Нагадаємо, Держдума Російської Федерації прийняла законопроект, який забороняє грошові перекази з РФ в інші держави, в тому числі в Україну, за допомогою іноземних платіжних систем.



 Ми продовжуємо в звичайному режимі приймати та виплачувати міжнародні поштові перекази як в іноземній, так і в національній валюті.



Така заборона суттєво обмежує можливості для переказу коштів з Росії в Україну і навпаки.
Проте Укрпошта надає можливість відправлення коштів за допомогою платіжної системи "Поштовий Переказ".
Поштові перекази здійснюються через міжнародну фінансову систему всесвітнього поштового союзу між відділеннями поштового зв’язку.
"Ми продовжуємо в звичайному режимі приймати та виплачувати міжнародні поштові перекази як в іноземній, так і в національній валюті. Географічне покриття та мережа відділень дозволяють доставити відправлення в будь-яку точку країни", – зазначив директор департаменту фінансового бізнесу Артур Муравицький.
"Крім зручності та доступних тарифів, ми пропонуємо адресну доставку, коли ваші близькі отримають кошти безпосередньо в руки", – заявив Муравицький.
Як зазначалося, в НБУ вважають, що заборона не матиме істотного впливу на надходження з Росії.

Telegram Channel