Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ВИСОКИЙ ІМІДЖ ВОЛИНСЬКОГО БІЗНЕСУ

Напередодні Дня підприємця в облдержадміністрації відбулося урочисте зібрання.

Напередодні Дня підприємця в облдержадміністрації відбулося урочисте зібрання.
Відкриваючи його, перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Панчишин зачитав привітання підприємцям Президента України Леоніда Кучми і проінформував про розвиток підприємництва на Волині. Відзначалося, зокрема, що на реалізацію відповідної програми в цьому році виділено з обласного бюджету майже 230 тисяч гривень. У малому бізнесі зайнято 73 тисячі чоловік, тобто кожен тринадцятий працюючий. Щороку створюється близько семи тисяч робочих місць. Вісім підприємств нагороджено дипломами лауреатів всеукраїнського конкурсу “100 кращих товарів України”. Найвищу відзнаку й звання переможців заслужили відкриті акціонерні товариства “Луцький підшипниковий завод” та “Ковельсільмаш” і ТзОВ “Модерн Експо”.
За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток підприємництва і ринкової інфраструктури, зміцнення економічного потенціалу Волині, високий професіоналізм з нагоди Дня підприємця ряд учасників зібрання відзначено почесними грамотами і подяками голови облдержадміністрації, які вручив Володимир Панчишин.
Заступник голови обласної ради Василь Струк зауважив, що товари, які можна виробляти на Волині, завозимо з інших областей. Навіть крохмаль доставляємо з Рівненщини в той час, коли маємо два своїх заводи.
Василь Струк привітав підприємців з професійним святом, подякував їм за чесну працю і вручив почесні грамоти і подяки голови обласної ради, побажавши, щоб у наступному році нагороджених було принаймні вдвічі більше.
Учасників зібрання привітала голова представництва Держкомітету України з питань регуляторної політики й підприємництва в області Валентина Білецька і вручила ряду підприємців почесні грамоти.
Свої думки й пропозиції висловили голова Луцької міської асоціації захисту прав малого і середнього бізнесу “Бізнес-Луцьк” Анатолій Носалюк, директор державного підприємства “Луцький спиртогорілчаний комбінат” Ростислав Іванов та інші.
Любомир ПАХОЛОК.
Telegram Channel