Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Багатостраждальна альпака з Луцького зоопарку таки померла

Врятувати її могла лише операція – неможлива у наших умовах, стверджують у звіринці

Маючи на руках офіційні документи, повідомляємо вам про смерть нашої підопічної – самички альпаки, – така сумна  інформація з’явилася на сторінці Луцького зоопарку в Facebook:



З гіркотою констатуємо (хоч як це прикро вам чути), що причиною смерті (що підтверджує й офіційний висновок) найперше є людська дурість та нехтування правилами поведінки у зоопарку.



«На жаль, як свідчать результати розтину, врятувати її було нереально, бо надію на одужання могло б дати лише хірургічне втручання, яке у нас не є можливим.


З гіркотою констатуємо (хоч як це прикро вам чути), що причиною смерті (що підтверджує й офіційний висновок) найперше є людська дурість та нехтування правилами поведінки у зоопарку. Тим паче, що критичні ситуації із нашими підопічними після пригощань деякими гістьми трапляються не вперше.


Отож - повторюємося - годувати тварин КАТЕГОРИЧНО заборонено. До порушників вживатимуться жорсткі заходи. Усіх небайдужих, які бачать, наскільки змінився зоопарк завдяки самовідданій праці нашого колективу, просимо допомогти нам у підтриманні порядку і виявленні - без перебільшення - злочинців, що без докорів сумління вчиняють замах на життя та здоров'я наших підопічних. Бо лише разом ми здатні перетворити Луцький зоопарк на місце найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста!».

Telegram Channel