Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
94-річна працівниця «McDonald`s» відсвяткувала 44 роки на посаді (фото)!

Волинь-нова

94-річна працівниця «McDonald`s» відсвяткувала 44 роки на посаді (фото)!

Люди за 50 уже починають думати про пенсію. А Лорейн Моер натомість вирішила піти на роботу в «McDonald’s» у її рідному місті Евансвілі, американський штат Індіана

"Коли я почала працювати, то не збиралася зупинятися, - каже Лорейн. – Сказала чоловікові, що ми занадто молоді, щоб залишатися вдома, тому я влаштувалась на роботу".



"Коли моя зміна закінчується, клієнти приходять в «McDonald’s», забирають мене і підвозять додому. Не можна хотіти більшого"



Лорейн працює в «McDonald`s»  з 1973 року. Зараз трудиться в ранкову зміну по п'ятницях та суботах. "Я прокидаюсь о третій ночі, щоб бути на роботі о 5 ранку, коли ми відчиняємось", - каже бабуся.
До її 44-ї річниці на роботі «McDonald`s» влаштував святкування, пише «Українська правда. Життя».
На нього прийшли десятки людей, включаючи власників місцевої франшизи Чіпа і Кейт Кенворс. "Після стількох років вона продовжує обслуговувати клієнтів з однією з найчарівніших посмішок навколо. У неї є постійні клієнти, які приходять у заклад і шукають Лору, щоб зробити замовлення саме в неї", -  розповіли власники.
"Коли моя зміна закінчується, клієнти приходять в «McDonald’s», забирають мене і підвозять додому. Не можна хотіти більшого", - додає 94-річна Лорейн.

Telegram Channel