Курси НБУ $ 39.57 € 42.16

Україні пригрозили «заходами» через відсторонення росіянки від «Євробачення»

В Європейській мовній спілці підтвердили цитати її гендиректора Інгрід Дельтенре про неприпустиму поведінку України в організації Євробачення, опубліковані в швейцарському таблоїді «Blick»

 Видання опублікувало таку пряму мову Дельтенре: «Поведінка України абсолютно неприйнятна. Я глибоко шкодую про те, що Євробачення використовують для політичних ігор», а далі, використовуючи вже непряму мову, сказано, що Україну можуть усунути.



Якщо «хтось з учасників порушить правила конкурсу», то після його проведення можуть «бути розглянуті певні заходи» щодо порушника



На запит «Deutche Welle» організатори відповіли, що не можуть відповідати за інші умовиводи газети, крім прямих цитат, зокрема за інформацію про те, що EBС вже розглядає можливість санкцій проти України - аж до усунення її з учасників Євробачення.
«Ми напружено працюємо над тим, щоб всі 43 учасники «Євробачення» змогли виступити на конкурсі цього року", - повідомили в Європейській мовній спілці, пише «Кореспондент».
Водночас, якщо «хтось з учасників порушить правила конкурсу», то після його проведення можуть «бути розглянуті певні заходи» щодо порушника, заявили в EBС.

Telegram Channel