Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Рівнянина протягом одного дня… двічі спіймали п’яним за кермом (фото)

Волинь-нова

Рівнянина протягом одного дня… двічі спіймали п’яним за кермом (фото)

І це при тому, що він взагалі не мав права керування автівкою – оскільки був покараний за попередні «витівки»

Учора ввечері, полісмени отримали повідомлення з лінії 102, що на вулиці Дворецькій водій автомобіля марки ВАЗ керує транспортним засобом перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, повідомляє Патрульна поліція Рівного.



Пред'являти документи водій відмовився, поводив себе зухвало та зверхньо.



Помітивши авто в центральній частині міста, поліцейські наказали водію зупинитись. Кермувальник не відреагував на законну вимогу працівників поліції, та продовжив свій рух, але транспортний засіб в’їхав в тротуар, який знаходився вище проїзної частини, та заглох.


Пред'являти документи водій відмовився, поводив себе зухвало та зверхньо. Під час спілкування з порушником, охоронці правопорядку з’ясували, що 28-річний рівнянин уже позбавлений права керування транспортними засобами терміном на 1 рік.


На рівнянина полісмени склали протокол за ч.2 ст.130 (керування у стані сп'яніння, повторність, по відмові) та винесли постанову за ч.3 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки). Рівнянина інспектори відсторонили від керування автомобілем та попередили, що сідати за кермо транспортних засобів він не може, так-як позбавлений цього права згідно рішення суду.


Але пізно ввечері, того ж дня, на вулиці Дворецькій патрульні зупинили вищезазначений автомобіль за порушення правил дорожнього руху. Кермувальником виявився той-же 28-річний громадянин, на якого інспектори попередньо склали адміністративні матеріали, та, попередивши про відповідальність, відсторонили від керування, взявши розписку.


Від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки та в медичому закладі рівнянин відмовився. На водія склали знову склали протокол за ч.3 ст.130 КУпАП та винесли постанову за ч.3 ст.126 КУпАП.

Telegram Channel