Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Василь Рац закликає збірну України пробитися на ЧС-2018 – і відмовитися від участі

Волинь-нова

Василь Рац закликає збірну України пробитися на ЧС-2018 – і відмовитися від участі

Вважає, що так буде більше шансів на перенесення турніру з Росії в іншу крану

Збірна України з футболу наразі у такому стані, що у неї дуже мало шансів потрапити на Чемпіонат світу-2018. Про це заявив легендарний екс-гравець київського «Динамо» та львівських «Карпат» Василь Рац, повідомляє Champion.



Якщо збірна України все-таки потрапить на Чемпіонат світу, тоді варто аргументовано відмовитися від участі.



«І в цій ситуації це навіть добре, оскільки Мундіаль проходитиме у Росії, з якою ми воюємо. Якби в іншій країні, то було би дуже сумно, що не потрапимо на таке свято. А так, суперники по групі сильніші за нас, і кваліфікуватися буде важко», – сказав він.


«Потрібно награвати у відбірних іграх перспективних гравців, які невдовзі будуть обличчям українського футболу. І не запрошувати тих, хто колись багато зробив для збірної», – додав колишній футболіст.


За словами Раца, якщо збірна України все-таки потрапить на Чемпіонат світу, тоді варто аргументовано відмовитися від участі.


«Але спершу потрібно кваліфікуватися, а це буде зробити дуже непросто. Не варто виключати, що у Росію не поїде багато інших команд. Тоді у терміновому порядку ФІФА може перенести в іншу країну Мундіаль», – вважає Василь Рац.

Telegram Channel