Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Києві чоловік викликав евакуатора… і «евакуював» до себе в гараж чужу автівку (фото)

Волинь-нова

У Києві чоловік викликав евакуатора… і «евакуював» до себе в гараж чужу автівку (фото)

Після цього викликав майстра, аби зробив копію «десь загубленого» ключа

До Солом’янського управління поліції столиці звернувся 54-річний власник «KIA Sportage» з повідомленням про те, що зник його автомобіль, який він залишив на проспекті Комарова, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.


Правоохоронці зареєстрували подію та розпочали кримінальні провадження за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та за ч. 1 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Майновий збиток становить 324 тисячі гривень.



Оперативники провели комплекс оперативно-розшукових заходів і встановили, що «KIA» вивезли за допомогою евакуатора.



Слідчо-оперативна група дослідила місце події, опитала місцевих мешканців та співробітників фірм і магазинів, що знаходяться поряд із місцем скоєння злочину.


Оперативники провели комплекс оперативно-розшукових заходів і встановили, що «KIA» вивезли за допомогою евакуатора. За два дні працівники карного розшуку територіального управління та Головного управління столичної поліції встановили місцезнаходження викраденого автомобіля – у боксі одного з гаражних кооперативів міста. Там затримали і чоловіка, якого обґрунтовано підозрювали у скоєнні цього злочину. Це 25-річний уродженець Запорізької області, раніше не судимий. Крім того, зловмисник якраз запросив майстра СТО, який мав виготовити «загублений» від автомобіля ключ.

Telegram Channel