Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

У Путіна нарешті прокоментували розслідування про «таємну імперію» Медведєва

Пєсков наголосив, що всі державні службовці декларують свої доходи

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков прокоментував розслідування Фонду боротьби з корупцією (ФБК) Олексія Навального про нерухомість, якою імовірно користується прем'єр-міністр Дмитро Медведєв, передає УНІАН з посиланням на інтерв'ю ABC News.



Активісти просто не володіють тією інформацією, яка доступна спецслужбам.



 Журналіст запитав у Пєскова, як російський прем'єр Дмитро Медведєв «на державну зарплату» може собі дозволити «яхти, особняки та вілли», які, як стверджує Фонд боротьби з корупцією (ФБК), є у чиновника. Пєсков наголосив, що всі державні службовці декларують свої доходи й звітують перед спецслужбами.
«Ми всі – ті, хто працює на державу, — кожен рік подаємо декларації про доходи. Їх перевіряють спеціальні органи, які здійснюють подвійний контроль. Тому ті популістські звинувачення, які ми іноді бачимо у пресі від різних активістів — вони не відповідають дійсності, тому що вони [активісти] просто не володіють тією інформацією, яка доступна спеціальним службам», — відповів прес-секретар президента РФ.


Нагадаємо, 2 березня Навальний оприлюднив фільм, в якому сказано, що Медведєв створив одну з найбільших і найбільш витончених корупційних схем в РФ. Представники Фонду боротьби з корупцією кажуть, що відшукали всі резиденції прем'єра в РФ і за кордоном, виявили яхти, і за геотегами, фото з «Інстаграму» і архівними записами встановили, де і хто на них плавав.
  

Telegram Channel