Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Одинадцятирічна дівчинка важить як немовля (відео)

11-річна індійська дівчинка Парісікха Дас важить 10 кг – як шестимісячна дитина Вона не може говорити та ходити. Її зріст 58 см.

Недуга зробила дитину популярною. До її села в штаті Ассам приїжджають люди, щоб отримати благословення. Односельчани називають її дитиною, даною Богом, пише "Газета по-українськи".


«Моя дочка є найулюбленішою дитиною в селі. Попри те, що вона не може говорити, люди сидять з нею і граються", - розповідає мати Рекха. Жінка зізнається, що їм з чоловіка доглядати за наймолодшою дитиною нелегко:



Недуга зробила дитину популярною. До її села в штаті Ассам приїжджають люди, щоб отримати благословення.



«Мої старші діти, 13-річна дівчинка, 15-річний хлопчик, нормальні. Я думала, що з третьою дитиною теж все буде гаразд.У мене не було проблем під час вагітності. Вона була слабкою дитиною, але ми не підозрювали, що вона хвора, поки Парісікха не перестала рости після двох років». Пара показувала дочку місцевим лікарям, але жоден не зміг діагностувати її стан: «Нам сказали, що вона страждає від щитовидної залози і що тільки спеціалізовані лікарі можуть оглянути її. Але у нас немає грошей. У дочки не виросли всі зуби». 


Telegram Channel