Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

У центрі Москви затримали 40 людей, серед них - неповнолітні

За словами представника організації «Нова опозиція» Романа Ковальова, зараз затримані перебувають в автозаках.


Нагадаємо, 2 квітня московська поліція посилила заходи безпеки в районі Манежної та Красної площ у зв'язку з можливою протестною акцією, не узгодженою з владою міста.



У центрі Москви поліція затримала 40 осіб. Про це повідомляє «Інтерфакс» із посиланням на джерело в правоохоронних органах, передає Тиждень.ua.


Де саме відбувалися затримання, не уточнюється.


За словами джерела агентства, серед затриманих є неповнолітні. Джерело також додало, що «переважна більшість (затриманих - Ред.) - представники націоналістичних організацій і угрупувань». Їх, як уточнило джерело, затримали «в зв'язку зі спробою проведення несанкціонованої акції». За словами представника організації «Нова опозиція» Романа Ковальова, зараз затримані перебувають в автозаках. В ОВС їх поки не доставили. 


Нагадаємо, 2 квітня московська поліція посилила заходи безпеки в районі Манежної та Красної площ у зв'язку з можливою протестною акцією, не узгодженою з владою міста. У поліції Москви раніше застерегли громадян від участі в акціях в центрі міста 2 квітня. Там підкреслили, що мерія Москви не отримувала заявок на проведення публічних заходів в центрі міста, тому акції не санкціоновані.


Як повідомлялося, у Росії 26 березня відбулися акції протесту, причиною яких стало розслідування Фонду боротьби з корупцією про нерухомість і яхти, якими користується прем'єр-міністр РФ Дмітрій Медвєдєв. У Москві активісти принесли на мітинг шини - символ київського Майдану. Повідомлялося, що на антикорупційних мітингах у Москві затримали 1030 осіб.
 
 
 
 
 

Telegram Channel