Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Воїни-афганці Ратнівщини прибрали Парк Дружби

Із настанням весни, пробудженням природи обов’язком кожного свідомого громадянина є очищення лісу від сміття та підтримання чистоти у ньому. Адже чистий ліс – запорука здоров’я та гармонії не лише нинішнього покоління, але й майбутніх

Сергій ФІЛІПЧУК



Дотримуючись щорічної традиції та в рамках Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою», воїни-афганці Ратнівської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану долучилися до прибирання Парку Дружби.



З такою метою, дотримуючись щорічної традиції та в рамках Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою», воїни-афганці Ратнівської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану долучилися до прибирання Парку Дружби.
Парк Дружби заклали ще у 1967 році на кордоні України та Білорусі як символ єднання двох сусідніх народів, проте чи то через недбалість людей, чи через віддаленість щороку там утворюються «сміттєві лабіринти».


Відтак воїни-афганці Сергій Філіпчук, Василь Заєць, Микола Никитюк, Сергій Терещук, Микола Савлук, Олександр Бірук  взялися робити добру справу: територію парку очистили від побутового сміття, підстригли кущі та оновили пам’ятний знак воїнам-інтернаціоналістам України та Білорусі.

Telegram Channel