Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Дві аварії на Ківерцівщині: троє травмованих

Учора, 2 квітня, на перехресті вулиць Васільєва-Філатова у селищі Цумань Ківерцівського району внаслідок ДТП травмувався мотоцикліст. На автодорозі у селі Дідичі цього ж району у результаті автопригоди травмувався водій та пасажир автомобіля «Renault Trafic»

За кермом мотоциклу «Viper» перебував 25-річний мешканець селища Цумань. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням та виїхав за межі проїжджої частини.



36-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Renault Trafic», зіткнувся із двома припаркованими легковиками «ЗАЗ», після чого з’їхав у кювет.



Внаслідок цього мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення реанімації Луцької міської лікарні.


Цього ж дня, на вулиці 40-років Перемоги у селі Дідичі, 36-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Renault Trafic», зіткнувся із двома припаркованими легковиками «ЗАЗ», після чого з’їхав у кювет.


У результаті автопригоди водій та 41-річний пасажир транспортного засобу отримали травми. Пасажира госпіталізували у відділення реанімації Ківерцівської районної лікарні.


За обома фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286(Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Telegram Channel