Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Сьогодні вночі на Рівненщині підірвали гранату біля готелю

Волинь-нова

Сьогодні вночі на Рівненщині підірвали гранату біля готелю

Сьогодні, третього квітня, близько опівночі на території готельного комплексу у селі Колоденка пролунав вибух. Поліцейські встановили, що невідомі особи кинули гранату «РГД-5», внаслідок вибуху якої пошкоджено два автомобілі відвідувачів

Близько 00:30 до поліції надійшло повідомлення 23-річної адміністратора закладу, що на території готельного комплексу в селі Колоденка вибухнув невідомий предмет, унаслідок чого пошкоджені два автомобілі. Ніхто не постраждав.



Зі сторони автодороги "Київ-Чоп" невідома особа кинула на територію парковки готельно-розважального комплексу предмет, ззовні схожий на гранату «РГД-5».



Поліцейські на місці події встановили, що зі сторони автодороги "Київ-Чоп" невідома особа кинула на територію парковки готельно-розважального комплексу предмет, ззовні схожий на гранату «РГД-5».


Унаслідок вибуху було пошкоджено автомобілі "Opel Antara» 46-річного львів’янина та «Skoda Octavia», який належить 35-річному киянину. Водії прямували до Львова та до Києва в особистих справах та зупинилися у готельному комплексі.


За частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні. Поліцейські проводять оперативні заходи щодо встановлення осіб зловмисників. Їм загрожує від трьох до семи років позбавлення волі, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Telegram Channel