Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Волинський народний хор тріумфував у Полтаві

Днями на сцені найбільшого глядацького залу Полтави — у міському Палаці дозвілля «Листопад» виступив Державний академічний Волинський народний хор

Ростислав МОРОЗЮК,
голова ради Полтавського обласного осередку МГО «Волинське братство»
Концерт – українська пісня, танок і музика, сплетені у барвистий вінок вокально-хореографічних композицій, жанрових сцен і етнографічних картин, — пройшов зі справжнім тріумфом. На кожний номер волинян зачаровані почутим і побаченим, полтавчани відгукувалися бурхливими оплесками і гучним скандуванням «Браво!»



На кожний номер волинян зачаровані почутим і побаченим, полтавчани відгукувалися бурхливими оплесками і гучним скандуванням «Браво!»



Особливо аплодували землякам за чудову позитивну енергетику з рідної Волині полтавські волиняни – члени обласного осередку Міжнародного громадського об’єднання «Волинське братство», які прийшли майже в повному складі. По закінченні концерту на сцену до учасників хору піднявся їхній вдячний гурт. За неперевершену виконавську майстерність і чудову життєдайну енергетику, привезену до Полтави з рідної Волинської землі вони вручили землякам традиційний запашний полтавський коровай на вишиваному рушнику, великий кошик живих квітів та гарні художньо оздоблені Подяку і вітальну адресу.


 


 


 


 

Telegram Channel