Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

П’яні потасовки біля луцького «Порт City» можуть скоро припинитися

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук прокоментував ситуацію щодо порушень громадського спокою біля ТРЦ «Порт City»

За його словами, ситуація - складна. Депутати міської ради неодноразово звертали увагу на цю проблему, були й депутатські запити, йдеться на сайті Луцької міської ради.



“Якщо ситуація не покращиться, ми будемо вживати заходів з перегляду режиму роботи цього об'єкта”, - акцентував Ігор Поліщук.



“До мене, коли я ще був депутатом, зверталася дівчина, на яку напала група молодиків біля ТРЦ «Порт City», коли вона поверталася додому. Нападників затримала поліція, але жоден із них не покараний, хоча з часу події минув рік”, - розповів Ігор Поліщук.


Він зазначив, що там збираються люди, часто неповнолітні, розпивають спиртні напої, вчиняють хуліганські дії, завдають тілесних ушкоджень. “Я підготую звернення до керівника патрульної поліції м. Луцька Олександра Вовченка, керівника Луцького міськвідділу поліції Олега Кічука, керівництва ТРЦ «Порт City». Якщо ситуація не покращиться, ми будемо вживати заходів з перегляду режиму роботи цього об'єкта”, - акцентував Ігор Поліщук.

Telegram Channel