Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

Юним луцьким музикантам аплодували Львів та Мукачево

Учні Луцької музичної школи №3 продемонстрували високу виконавську майстерність під час мистецьких фестивалів, що відбулися у Львові та Мукачево

Про це йдеться на сайті Луцької міськради.


Лауреатами І премії у Міжнародному телевізійному фестивалі «Nika music» (м.Львів) стали:



  • у номінації «Інструментальна музика»: Гаврилевський Роман та Матвіюк Роман (викладач Подзізей Ігор Григорович, концертмейстер Клекочко Тетяна Олександрівна), а також гурт «Дударик» (керівник Подзізей Ігор Григорович).

  • у номінації номінація «Естрадний спів»: Куліш Аліна (викладач Жилюк Тетяна Іванівна) та Матюшенко Аліна (викладач Іванова Людмила Іванівна).



  • Дипломом Міжнародного телевізійного фестивалю «Nika music» «За високу професійну плідну діяльність і подвижництво в галузі культури і мистецтв» нагороджений викладач школи Подзізей Ігор Григорович.



    Дипломом Міжнародного телевізійного фестивалю «Nika music» «За високу професійну плідну діяльність і подвижництво в галузі культури і мистецтв» нагороджений викладач школи Подзізей Ігор Григорович.


Нагороди ІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу малих форм та творчих колективів інструментального, вокального та хореографічного мистецтва «Закарпатська весна», що відбувся у м.Мукачево отримали: Ткачук Арсеній, який став лауреатом ІІ ступеня в номінації «Інструментальний жанр – класична гітара (викладач Мінакова Надія Олександрівна) та Корніюк Дмитро - лауреат ІІІ ступеня в номінації «Інструментальний жанр –домра» (викладач Янішина Ірина Андріївна).

Telegram Channel